Μια εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της γεύσης είχαμε τον τελευταίο καιρό σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στην αρχή της Φιλελλήνων στο Σύνταγμα.
Πιο συγκεκριμένα έκανε εγκαίνια, με μεγάλη προσέλευση φίλων και γνωστών γευσιγνωστών, ένα νέο ψητοπωλείο το «ψητοπωλείο – σουβλάκι φάρμας ΘΥΜΑΡΙ».
Το θυμάρι, ή θύμος στην αρχαία Ελλάδα, προέρχεται από το ρήμα θύω, που σήμαινε θυμιατίζω και θυσιάζω, αλλά και θυμό δηλαδή ψυχική διάθεση, ευθυμία. Το πιο αρωματικό φυτό της ελληνικής γης που φέρνει στο κέντρο της πόλης άρωμα Ελλάδας και μνήμες από γεύσεις άλλης εποχής.
Από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ποιότητα κρέατος και λαχανικών που προέρχονται από επιλεγμένες συνεργαζόμενες φάρμες, καθώς και το γεγονός ότι όλα ψήνονται σε πραγματικά κάρβουνα. Δύο στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στη γεύση.
Ακόμα, μεγάλη σημασία δίνεται στις σαλάτες και τα συνοδευτικά που παρασκευάζονται όλα από ολόφρεσκα υλικά ε σπιτικό τρόπο.
Το νέο χώρο διαχειρίζονται τρία νεαρά αδέλφια, η μία με σπουδές Αρχιτεκτονικής και οι άλλοι δύο, φοιτητές ακόμα, που αποφάσισαν μέσα στην κρίση να επενδύσουν στην αισιοδοξία και στη δημιουργικότητα.
Το κατάστημα, εκτός από τον καλαίσθητο μοντέρνο χώρο του, στη Φιλελλήνων 4, Σύνταγμα, προσφέρει τις λιχουδιές του και με Delivery, στο τηλέφωνο 210 3222003
Mouth-watering