Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Άρωμα και γεύσεις ελληνικής γης στη Φιλελλήνων

Άρωμα και γεύσεις ελληνικής γης στη Φιλελλήνων

Μια εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της γεύσης είχαμε τον τελευταίο καιρό σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στην αρχή της Φιλελλήνων στο Σύνταγμα.
Πιο συγκεκριμένα έκανε εγκαίνια, με μεγάλη προσέλευση φίλων και γνωστών γευσιγνωστών, ένα νέο ψητοπωλείο το «ψητοπωλείο – σουβλάκι φάρμας ΘΥΜΑΡΙ».
15303893 Το θυμάρι, ή θύμος στην αρχαία Ελλάδα, προέρχεται από το ρήμα θύω, που σήμαινε θυμιατίζω και θυσιάζω, αλλά και θυμό δηλαδή ψυχική διάθεση, ευθυμία. Το πιο αρωματικό φυτό της ελληνικής γης που φέρνει στο κέντρο της πόλης άρωμα Ελλάδας και μνήμες από γεύσεις άλλης εποχής.
Από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ποιότητα κρέατος και λαχανικών που προέρχονται από επιλεγμένες συνεργαζόμενες φάρμες, καθώς και το γεγονός ότι όλα ψήνονται σε πραγματικά κάρβουνα. Δύο στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στη γεύση.
15387404 Ακόμα, μεγάλη σημασία δίνεται στις σαλάτες και τα συνοδευτικά που παρασκευάζονται όλα από ολόφρεσκα υλικά ε σπιτικό τρόπο.
Το νέο χώρο διαχειρίζονται τρία νεαρά αδέλφια, η μία με σπουδές Αρχιτεκτονικής και οι άλλοι δύο, φοιτητές ακόμα, που αποφάσισαν μέσα στην κρίση να επενδύσουν στην αισιοδοξία και στη δημιουργικότητα.
Το κατάστημα, εκτός από τον καλαίσθητο μοντέρνο χώρο του, στη Φιλελλήνων 4, Σύνταγμα, προσφέρει τις λιχουδιές του και με Delivery, στο τηλέφωνο 210 3222003
15387620


Related Posts

ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ

ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ

Αυτό το αφράτο τσουρέκι γίνεται εξαιρετικά αρωματικό με το μαχλέπι και τη μαστίχα. Για να φουσκώσει καλά η ζύμη την αφήνουμε σε ένα ζεστό μέρος και τη σκεπάζουμε με μια κουβερτούλα…

ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΟΔΟΝΕΡΟ

ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΟΔΟΝΕΡΟ

Aφράτο και πολύ αρωματικό τσουρέκι που κρύβει μέσα του μια ευωδιαστή κρέμα με άρωμα ροδόνερο. Αν θέλετε μπορείτε να το αντικαταστήσετε με άρωμα αμυγδάλου, πάστα τριαντάφυλλο…Subscribe