Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

To METAXA σε απολαυστικά κοκτέιλς

To METAXA σε απολαυστικά κοκτέιλς

Ένα υπέροχο, μεθυστικό σεμινάριο απολαύσαμε όλοι την Πέμπτη 20 Απριλίου αφιερωμένο στο METAXA.
Οι αγαπημένες μου Ειρήνη Γάκη και Huity Κωνσταντινίδου ήρθαν μαζί με την κούκλα Φένια Αθανασιάδη, για να μας φτιάξουν δροσερά κοκτέιλς που δένουν αρμονικά με τις συνταγές μου.
Εκτός από τα κοκτέιλς, δοκιμάσαμε και την «μυστική» συνταγή που έφεραν σε ένα μικρό μπουκάλι και μας ζήτησαν να προσπαθήσουμε να αναγνωρίσουμε τα αρώματά της. Φυσικά, δεν μας είπαν το «μυστικό», αλλά σίγουρα μας κέντρισαν τις αισθήσεις.
Τα κοκτέιλς της Φένιας, ήταν υπέροχα και ταίριαζαν απόλυτα με την Ταρτίνα με καραμελωμένα ντοματίνα και κατσικίσια γραβιέρα, τα μοσχαρίσια εσκαλόπ με μανιτάρια με τα μανιτάρια αλλά και δύο επιδόρπια που φρόντισα να δημιουργήσω.
Το Brownies με σιροπιαστά κεράσια, αλλά και μια τούρτα-έκπληξη με φράουλες για να τιμήσω την αγαπημένη μου Ειρήνη που είχε τα γενέθλιά της.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe