προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Cook Time 40 mins Total Time 55 mins Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι με τη στέβια. Προσθέτω το σπορέλαιο και το γιαούρτι και ανακατεύω με το σύρμα. Ρίχνω το γάλα, το ξύσμα και τη βανίλια και ανακατεύω καλά.
    Τέλος, προσθέτω το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύω μέχρι να δημιουργηθεί ένα σφιχτό μείγμα.

  2. Χωρίζω το μείγμα σε δύο ίσα μέρη και ρίχνω το κακάο στο ένα. Ανακατεύω καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές σοκολατένιο μείγμα.

  3. Λαδώνω και αλευρώνω μια φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα διαμέτρου 20 εκ. Ρίχνω 2 κουταλιές από το λευκό μείγμα στο κέντρο της φόρμας. Συνεχίζω, ρίχνοντας 2 κουταλιές από το σοκολατένιο μείγμα στο κέντρο του λευκού. Συνεχίζω εναλλάσσοντας τα δύο μείγματα μέχρι να τελειώσουν.

  4. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αερόθερμο για 35-40 λεπτά.

Keywords: Ζέβρα,κέικ,με,στέβια

User Reviews

1 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
1
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Vivian

    Δεν πέτυχε δεν ψήθηκε ποτε μέσα παρολου που το άφησα και μια ώρα παραπανω