Χοιρινά σουβλάκια με λαχανικά
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνω μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο και προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά, νοστιμίζοντας με αλατοπίπερο. Ανακατεύω καλά και τα αφήνω να μαριναριστούν για 12 ώρες στο ψυγείο αφού φυσικά σκεπάσω το μπολ με πλαστική μεμβράνη.
-
Περνάω τα κομμάτια του χοιρινού και των λαχανικών εναλλάξ σε μεταλλικές ή σε ξύλινες σούβλες. Τα ψήνω στη σχάρα ή στο γκρίλ του φούρνου για 8-10 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν από όλες τις πλευρές .
Σερβίρω τα σουβλάκια ζεστά με λίγο χυμό λεμονιού.
User Reviews
Yummy