Χάντρες με φασολάκια πλατιά, κουσκούς και μάραθο
Υλικά
Για τη σάλτσα πέστο
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό ρίχνω τις χάντρες, το ελαιόλαδο, το μισό φινόκιο και το κρεμμύδι και βράζω για 30 λεπτά. Προσθέτω τα πλατιά φασολάκια και συνεχίζω το βράσιμο για 20 λεπτά ακόμη. Τα σουρώνω και τα αδειάζω σε ένα μεγάλο μπολ.
-
Προσθέτω το βρασμένο κουσκούς, το καλαμπόκι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτω τη σάλτσα πέστο και ανακατεύω απαλά με 2 κουτάλια. Πασπαλίζω με το μάραθο και σερβίρω αμέσως.
Για τη σάλτσα
-
Βάζω όλα τα υλικά στο μούλτι και τα πολτοποιώ μέχρι να γίνουν κρέμα.
User Reviews
Excellent!