Τυρόπιτα με ντοματίνια
Ingredients
Για την κρέμα
Εκτέλεση
-
Κόβω τα ντοματίνια στη μέση και ψιλοκόβω τον δυόσμο και τα αφήνω στην άκρη. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνω το βούτυρο και το κρατάω χλιαρό. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα δύο τυριά και προσθέτω φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Αλείφω με λίγο βούτυρο ένα ταψάκι 20x30 εκ. Απλώνω το πρώτο φύλλο κρούστας και αλείφω με μπόλικο βούτυρο. Πασπαλίζω με λίγο από το μείγμα των τυριών και διπλώνω το φύλλο σε μακρύ και χαλαρό μπαστούνι. Μεταφέρω το μπαστούνι στο ταψάκι και συνεχίζω με τα υπόλοιπα φύλλα και τυριά. Σκορπίζω τα κομμένα ντοματίνια και τα πιέζω ελαφρά για να μισοβυθιστούν ανάμεσα στα φύλλα.
-
Σε ένα μπολ χτυπάω τα υλικά για την κρέμα και την αδειάζω στο ταψί. Ανακινώ λίγο το ταψί για να απλωθεί η κρέμα και ψήνω στο φούρνο για 35-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά.