Τυροκαυτερή σπιτική
Υλικά
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Εκτέλεση
Video
Off
On
Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
-
Βάζω στον κάδο του μπλέντερ τα τυριά (μανούρι, κατίκι και φέτα) και τα πολτοποιούμε σε μέτρια προς χαμηλή ένταση, μέχρι να ενωθούν και να φτιάξουν ένα πυκνό μείγμα.
-
Χωρίς να σταματήσω τη λειτουργία του μπλέντερ αρχίζω να ρίχνω σταδιακά το λάδι. Χτυπάμε συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και απαλό. Στη συνέχεια ρίχνω την πιπερίτσα, τη πάπρικα και το βαλσαμικό ξίδι με μέλι και συνεχίζω το χτύπημα για 1 λεπτό, μέχρι να ενωθούν πλήρως όλα τα υλικά.
-
Μεταφέρω την τυροκαυτερή σε ένα μπολ, προσθέτω τις ψιλοκομμένες πιπερίτσες, δοκιμάζουμε και, αν χρειάζεται, αλατίζω και ανακατεύω. Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω για 1 ώρα στο ψυγείο, πριν σερβίρω.
User Reviews
Wow, this amazing!