DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία πολύ γευστική συνταγή με την υπογραφή της Ντίνας Νικολάου! Τα ζυμαρικά συνιστώνται ως βασική τροφή του ανθρώπου, για όλες τις ηλικίες, αφού οι υδατάνθρακες πρέπει να καλύπτουν το 50-55% της καθημερινής ολικής προσλαμβανόμενης ενέργειας.
τριβέλι γκρατέν με λουκάνικο, ντοματίνια και μοτσαρέλα

0
Add to Favorites
Υλικά
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Οδηγίες
Video
Ανενεργό
Ενεργό
Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
-
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζω τα τριβελάκια 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναφέρει η συσκευασία. Τα στραγγίζω και τα μεταφέρω σε ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος.
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Kόβω τα λουκανικάκια και τα ντοματίνια σε λεπτές φέτες και τα ρίχνω στο σκεύος.
-
Προσθέτω τον αρακά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύω καλά. Σε ένα μπολ ανακατεύω την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα και αδειάζω το μείγμα στο σκεύος. Ανακατεύω καλά και σκορπίζω την μοτσαρέλα.
-
Ψήνω τα ζυμαρικά για 15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν ελαφρά.
Mouth-watering