προορισμός…γεύση!

Τορτελίνια με ρικότα και σπανάκι με κρέμα αβοκάντο και λιαστές ντομάτες

Τορτελίνια με ρικότα και σπανάκι με κρέμα αβοκάντο και λιαστές ντομάτες

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 13 mins Cook Time 15 mins Total Time 28 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Κόβω τα δύο αβοκάντο στη μέση, αφαιρώ το κουκούτσι τους και με ένα κουτάλι αφαιρώ τη σάρκα τους.

  2. Σε ένα μπλέντερ βάζω τα αβοκάντο, τα αμύγδαλα, τη φλούδα από το λεμόνι, αλάτι πιπέρι και το μισό ελαιόλαδο. Πολτοποιώ καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή κρέμα.

  3. Βράζω τα τορτελόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάω ½ φλιτζάνι από το νερό του βρασμού και τα στραγγίζω στο σουρωτήρι.

  4. Σε μια σαλατιέρα βάζω την κρέμα αβοκάντο και προσθέτω το νερό του βρασμού. Ανακατεύω καλά και προσθέτω τα βρασμένα ζυμαρικά και τις λιαστές ντομάτες. Ανακατεύω καλά και σερβίρω ραντίζοντας με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ξύσμα λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Keywords: τορτελίνια με ρικότα,σπανάκι με κρέμα αβοκάντο,λιαστές ντομάτες

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    Supreme