Τορτελίνια φούρνου με μπρόκολο και μοτσαρέλα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Πλένω το μπρόκολο και το ρίχνω σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Το αφήνω να βράσει για 15 λεπτά, το σουρώνω και το μεταφέρω σε ένα μπολ. Χωρίζω το μπρόκολο σε μπουκετάκια και τα αφήνω στην άκρη.
-
Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζω το βούτυρο και ελαιόλαδο να ζεσταθούν. Προσθέτω το αλεύρι και ανακατεύω για να καβουρδιστεί ελαφρά. Ρίχνω το γάλα σε δόσεις ενώ ανακατεύω με το σύρμα. Συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία και απαλή μπεσαμέλ. Αλατοπιπερώνω και αφήνω στην άκρη.