Τάρτα με κρέμα τυριών, πιπεριές και λαδοτύρι
Υλικά
Για την κρέμα
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Λαδώνω ελαφρά μια μακρόστενη ταρτιέρα με λίγο από το λάδι του τυριού. Ανοίγω το πρώτο χωριάτικο φύλλο το λαδώνω καλά και το διπλώνω στη μέση. Το μεταφέρω στην ταρτιέρα και επαναλαμβάνω με δύο ακόμη διπλωμένα φύλλα.
-
Λαδώνω τα άλλα 3 χωριάτικα φύλλα και τα στρώνω αφήνοντας να εξέχουν από τα πλαϊνά της ταρτιέρας.
Για την κρέμα
-
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά με το σύρμα να αφρατέψουν. Προσθέτω το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος τα μυρωδικά και λίγο αλατοπίπερο και ανακατεύω καλά. Αδειάζω το μείγμα στην άδεια ταρτιέρα.
-
Απλώνω τις πιπεριές και σκορπίζω την πάστα κόκκινης πιπεριάς. Ψήνω την τάρτα για 30 λεπτά. Βγάζω από το φούρνο, σκορπίζω το λαδοτύρι και επαναφέρω στο φούρνο συνεχίζοντας το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμη μέχρι να μισολιώσει το λαδοτύρι.
User Reviews
Supreme
Supreme