Συκώτι με σάλτσα μανιταριών
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Κόβω το συκώτι σε λεπτές λωρίδες. Τις αλατοπιπερώνω και τις πανάρω πρώτα στο λευκό αλεύρι, τις βουτάω στο χτυπημένο αυγό και τις πασπαλίζω με το αλεύρι βρώμης. Βάζω το συκώτι στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα για να το τηγανίσω.
-
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνω το μετρημένο ελαιόλαδο και σοτάρω τις φετούλες κρεμμυδιού και τις φετούλες μανιταριών. Πασπαλίζω με λίγο αλεύρι, αλατοπιπερώνω και σβήνω με το κρασί. Ρίχνω το ζωμό, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύω και αφήνω τη σάλτσα να μαγειρευτεί για 20 λεπτά.
-
Τηγανίζω σε λίγο ελαιόλαδο τις λωρίδες συκωτιού για 2-3 λεπτά. Σερβίρω το συκώτι με τη σάλτσα μανιταριών.
User Reviews
Yummy