προορισμός…γεύση!

Σύκα ψητά, γεμιστά με μοτσαρέλα

0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 10 mins Total Time 20 mins Δυσκολία: Beginner Cooking Temp: 200  °C Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις. Πλένω καλά τα σύκα, τα σκουπίζω και τα χαράζω σταυρωτά. Αλείφω ένα μικρό ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο και βάζω εκεί τα σύκα.

  1. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω το ούζο, το μέλι, αλάτι και πιπέρι και ραντίζω τα σύκα. Βάζω από ένα κύβο τυριού στο κέντρο και ψήνω στο φούρνο για 10 λεπτά.
    Βάζω από 1 κλαδάκι δεντρολίβανο και σερβίρω αμέσως.

Keywords: σύκα, σύκα ψητά, ουζομεζές, μεζές, ούζο, μοτσαρέλα, εύκολο, γρήγορο, καλοκαιρινό,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *