Σπετσοφάι πηλιορείτικο
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνω 4 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο. Ρίχνω τις πιπεριές και της σοτάρω σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτω τα ντοματάκια, τα δαφνόφυλλα, και το σκόρδο. Προσθέτω τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνω και αφήνω να μαγειρευτούν σε σιγανή φωτιά για 8-10 λεπτά.
-
Σε ένα δεύτερο βαθύ τηγάνι, ρίχνω 2 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο να ζεσταθούν. Προσθέτω το λουκάνικο και τηγανίζω καλά μέχρι να ροδίσει. Σβήνω με το τσίπουρο και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνω τα λουκάνικα στο τηγάνι με τη σάλτσα.
Αφήνω το σπετζοφάι να βράσει για 8-10 λεπτά ακόμα και το σερβίρω ζεστό ή χλιαρό.
User Reviews
Wow, this amazing!