Σουβλάκια με σκουμπρί, μανιτάρια και ντοματίνια
Υλικά
Εκτέλεση
-
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τα κομμάτια από το σκουμπρί, το δεντρολίβανο, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι και άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύω απαλά για να μην διαλυθεί το σκουμπρί και αφήνω το μείγμα κατά μέρος για 30 λεπτά, για να μαριναριστεί.
-
Ανακατεύω απαλά για να μην διαλυθεί το σκουμπρί και αφήνω το μείγμα κατά μέρος για 30 λεπτά, για να μαριναριστεί
-
Προθερμαίνω το γκριλ σε δυνατή φωτιά. Παίρνω 8 καλαμάκια για σουβλάκια και περνάω εναλλάξ στο καθένα από 3 ντοματίνια, 4 - 5 μανιτάρια και μερικά κομμάτια από σκουμπρί. Βάζω τα σουβλάκια πάνω στη σχάρα του φούρνου και την τοποθετώ σε ένα από τα ψηλά ράφια του φούρνου. Κάτω από τη σχάρα στρώνω ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτου για να πέσουν εκεί τυχόν υγρά από το ψήσιμο.
-
Ψήνω τα σουβλάκια για 8 - 10 λεπτά, γυρίζοντάς τα τακτικά, μέχρι να ζαρώσουν οι φλούδες από τα ντοματίνια και να ροδίσουν ελαφρώς τα μανιτάρια.
Τα σερβίρω αμέσως, συνοδεύοντας με τη σάλτσα ντομάτας.
User Reviews
Wow, this amazing!