προορισμός…γεύση!

Σαρδελοτρουφάκια σε κρούστα αμυγδάλου

Σαρδελοτρουφάκια σε κρούστα αμυγδάλου

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 45 mins Rest Time 1 hr Total Time 1 hr 45 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω πολύ καλά τις πολτοποιημένες σαρδέλες, τον πουρέ πατάτας, το ελαιόλαδο, τον άνηθο, τις λιαστές ντομάτες και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάζω το μπολ και το βάζω στο ψυγείο για 1 ώρα, για να σφίξει ελαφρώς το μείγμα και να πλάθεται εύκολα.

  2. Το πλάθω σε μπαλίτσες με μέγεθος μικρού καρυδιού. Ρίχνω τα τριμμένα αμύγδαλα σε ένα πιάτο και περνάω εκεί τα τρουφάκια σαρδέλας. Τα σερβίρω αμέσως.

Keywords: σαρδελοτρουφάκια σε κρούστα αμυγδάλου

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    Excellent!