Σαλάτα με βασιλικά σύκα, σταφύλια, μπρεζάολα και φέτα
Υλικά
Για την βινεγκρέτ
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Προθερμαίνω το φούρνο στο γκριλ. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψάκι και το αφήνω στην άκρη.
-
Πλένω τα σύκα, τα κόβω στα τέσσερα και τα απλώνω στο ταψάκι. Ρίχνω τα σταφύλια, τα φουντούκια και τη φέτα. Κόβω το κρεμμύδι στα τέσσερα και χωρίζω τα «φύλλα» του ένα ένα. Τα μεταφέρω κι αυτά στο ταψί και ραντίζω όλα τα υλικά με ελαιόλαδο.
-
Ψήνω στο γκριλ για 10 λεπτά. Στα μισά του χρόνου ανακατεύω απαλά ώστε να ροδίσουν ολόγυρα.