προορισμός…γεύση!

Σαλάτα με βαλεριάνα, απάκι κοτόπουλο και μανταρίνι

Σαλάτα με βαλεριάνα, απάκι κοτόπουλο και μανταρίνι

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Total Time 10 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Για την βινεγκρέτ

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 190°C με αέρα. Απλώνω το απάκι σε μονή στρώση σε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί και το σκεπάζω με ένα ακόμη. Ζεσταίνω στο φούρνο για 10 λεπτά.

  2. Βάζω σε μια μεγάλη σαλατιέρα την βαλεριάνα, τα μανταρίνια καθαρισμένα και χωρισμένα σε σκελίδες, τα ραπανάκια κομμένες σε λεπτές φέτες (ιδανικά τις κόβουμε σε μαντολίνο). Μεταφέρω το απάκι επάνω στα σαλατικά.

  3. Σε ένα μπολ ανακατεύω με το πηρούνι όλα τα υλικά της βινεγκρέτ και ραντίζω την σαλάτα. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: σαλάτα βαλεριάνα

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Really good!