Ρολάκια τυριού με καταΐφι
Υλικά
Για τη γέμιση
Για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Βγάζω το καταΐφι από το ψυγείο και το αφήνω να σταθεί για 1 ώρα μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνω το φούρνο στους 185°C αερόθερμο, βουτυρώνω ένα ταψάκι με 14 θήκες για μάφινς. Ανοίγω προσεκτικά το καταΐφι και ξεχωρίζω 14 μακριές λωρίδες.
-
Σε ένα μπολ ανακατεύω τα υλικά της γέμισης. Στρώνω μια μακριά λωρίδα, τη βουτυρώνω ελαφρά και βάζω στην άκρη μια γεμάτη κουταλιά γέμιση. Τυλίγω σε ρολάκι και το μεταφέρω στο ταψάκι. Συνεχίζω μέχρι να γεμίσω όλες τις θήκες. Βουτυρώνω με όσο βούτυρο έχει απομείνει και ψήνω στο φούρνο για 45-50 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Μόλις τα βγάλω από το φούρνο, τα ραντίζω με λίγο μέλι και σερβίρω.