προορισμός…γεύση!

Ρολάκια κοτόπουλου ψημένα σε σάλτσα με ελιές

0 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Cook Time 70 mins Total Time 1 hr 25 mins Δυσκολία: Beginner Cooking Temp: 180  °C Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζω τη σάλτσα ντομάτας, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τη σκόνη σκόρδο, τις ελιές, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω.

  2. Αλατοπιπερώνω καλά τα ρολάκια, τα βάζω μέσα στη σάλτσα και σκορπίζω το θυμάρι. Σκεπάζω το σκεύος πρώτα με αντικολλητικό χαρτί και κατόπιν με αλουμινόχαρτο. Βάζω το σκεύος στο φούρνο και τα αφήνω να ψηθούν για 1 ώρα και 10 λεπτά.

  3. Βγάζω το σκεύος από το φούρνο, γυρίζω τη θερμοκρασία στο γκριλ, αφαιρώ το χαρτί και το αλουμινόχαρτο και επαναφέρω στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά τα ρολάκια.

  4. Σερβίρω τα ρολάκια κομμένα σε φέτες. Στολίζω με την πλούσια σάλτσα και με καβουρδισμένες φέτες ψωμιού, πασπαλισμένες με θαλασσινό αλάτι και ξερό θυμάρι.

Keywords: κοτόπουλο, ρολάκια κοτόπουλο, σάλτσα ντομάτας, ελιές, θυμάρι, εύκολο, γρήγορο,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *