Ρολάκια κοτόπουλου ψημένα σε σάλτσα με ελιές
Υλικά
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζω τη σάλτσα ντομάτας, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τη σκόνη σκόρδο, τις ελιές, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω.
-
Αλατοπιπερώνω καλά τα ρολάκια, τα βάζω μέσα στη σάλτσα και σκορπίζω το θυμάρι. Σκεπάζω το σκεύος πρώτα με αντικολλητικό χαρτί και κατόπιν με αλουμινόχαρτο. Βάζω το σκεύος στο φούρνο και τα αφήνω να ψηθούν για 1 ώρα και 10 λεπτά.
-
Βγάζω το σκεύος από το φούρνο, γυρίζω τη θερμοκρασία στο γκριλ, αφαιρώ το χαρτί και το αλουμινόχαρτο και επαναφέρω στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά τα ρολάκια.
-
Σερβίρω τα ρολάκια κομμένα σε φέτες. Στολίζω με την πλούσια σάλτσα και με καβουρδισμένες φέτες ψωμιού, πασπαλισμένες με θαλασσινό αλάτι και ξερό θυμάρι.