προορισμός…γεύση!

Ρυζοκεφτέδες γεμιστοί με μοτσαρέλα

Ρυζοκεφτέδες γεμιστοί με μοτσαρέλα

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 5 mins Rest Time 2 hrs Total Time 2 hrs 25 mins Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Για το πανάρισμα

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το βρασμένο ρύζι, την γραβιέρα, την κρέμα γάλακτος, τα μυρωδικά και τον κρόκο. Αλατοπιπερώνω και ζυμώνω λίγο με τα χέρια.

  2. Κόβω την μοτσαρέλα σε 16 κύβους. Παίρνω 3 κουταλιές από το μείγμα του ρυζιού και το πιέζω στις παλάμες μου για να γίνει πλατύ. Βάζω ένα κύβο μοτσαρέλα στο κέντρο και πλάθω σε στρογγυλό μπαλάκι. Συνεχίζω μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

  3. Πανάρω τα μπαλάκια πρώτα στο αλεύρι, μετά στο χτυπημένο αυγό και τέλος στην φρυγανιά. Βάζω μπαλάκια σε ένα δίσκο, σκεπάζω με μεμβράνη και τα βάζω στο ψυγείο, το λιγότερο για 2 ώρες.

  4. Ζεσταίνω αρκετό ελαιόλαδο σε μια βαθιά κατσαρόλα και τηγανίζω τους ρυζοκεφτέδες για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

  5. Τους σερβίρω ζεστούς με δροσερό γιαούρτι με μυρωδικά και ξύσμα λεμονιού.

Keywords: ρυζοκεφτέδες γεμιστοί με μοτσαρέλα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Terrific