\n \n
ρεβιθοστα φινοκιο πορτοκαλι
Πολύ χορταστική σαλάτα με δυνατά αρώματα και γεύση. Τα ψητά ρεβίθια μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα απολαμβάνετε σαν σνακ μαζί με το ποτάκι σας.
Ρεβυθοσαλάτα με φινόκιο και πορτοκάλι
Περιγραφή
Πολύ χορταστική ρεβιθοσαλάτα με δυνατά αρώματα και γεύση. Τα ψητά ρεβίθια μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα απολαμβάνετε σαν σνακ μαζί με το ποτάκι σας.Υλικά
Για το ντρέσινγκ
Για τα ψητά ρεβίθια
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Οδηγίες
Video
Ανενεργό
Ενεργό
Για το ντρέσινγκ:
-
Βάζω στο μούλτι 2 κουταλιές από τα βρασμένα ρεβίθια, το χυμό πορτοκαλιού, τη μουστάρδα αλάτι και πιπέρι και τα πολτοποιώ. Προσθέτω το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά, ανακατεύω και αφήνω στην άκρη.
Για τα ψητά ρεβίθια:
-
Σε ένα ταψάκι βάζω 3 κουταλιές από τα βρασμένα ρεβίθια και πασπαλίζω με τα μπαχαρικά και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ραντίζω με το ελαιόλαδο και τα ψήνω για 20 λεπτά στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Για τη σαλάτα:
-
Σε μια σαλατιέρα βάζω την βαλεριάνα, τα κρύα ρεβίθια, τα ντοματίνια, το φινόκιο, το πορτοκάλι και το αβοκάντο. Αλατοπιπερώνω και ραντίζω με το μισό ντρέσινγκ. Βάζω τη ρεβιθοσαλάτα σε μια μεγάλη πιατέλα, σκορπίζω τα ψημένα ρεβίθια και ραντίζω με το υπόλοιπο ντρέσινγκ. Σερβίρω αμέσως.
User Reviews
Mouth-watering
Mouth-watering