Ψαρομπιφτέκια με τριμμένο καρότο
Υλικά
Εκτέλεση
-
Βράζω τα φιλέτα ψαριού για 8-10 λεπτά σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζω και μόλις κρυώσουν τόσο ώστε να μπορώ να τα πιάσω, τα θρυμματίζω με τα δάχτυλα μου, αφαιρώντας τυχόν κόκκαλα και δέρμα.
-
Τα βάζω σε μεγάλο μπολ, προσθέτω τα παξιμάδια καλά μουλιασμένα σε νερό και στραγγισμένα, τα αυγά, τον άνηθο, τα καρότα, τη μουστάρδα, τη κέτσαπ, το κρεμμύδι ,την πάπρικα, το αλατοπίπερο. Λαδώνω τα χέρια μου και ζυμώνω το μείγμα καλά. Πλάθω τα μπιφτεκάκια. Σε ένα ταψάκι στρώνω αντικολλητικό χαρτί και τοποθετώ πάνω τα μπιφτεκάκια. Περιχύνω με το ελαιόλαδο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C από 6-7 λεπτά την κάθε πλευρά.
Σερβίρω τα ψαρομπιφτεκάκια σε μπουφέ.
User Reviews
❤️ ❤️ ❤️