Πουτίγκα ρυζιού με κόκκινα φρούτα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Ανενεργό
Ενεργό
-
Βάζω σε μια κατσαρόλα το φρέσκο γάλα, το γάλα καρύδας, το κάρδαμο και το σαφράν. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και αφήνω τα γάλατα να πάρουν 1-2 βράσεις. Ρίχνω την ζάχαρη, ανακατεύω και προσθέτω την κρέμα καρύδας. Αφήνω να πάρει βράση το μείγμα και προσθέτω το ρύζι. Ανακατεύω καλά, χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω να βράσει για 20 λεπτά μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά και να δημιουργηθεί μια ωραία κρέμα. Αποσύρω από τη φωτιά, προσθέτω το ινδοκάρυδο, τα κόκκινα φρούτα και τα αμύγδαλα.
Σερβίρω αμέσως.