προορισμός…γεύση!

Η τέλεια συνταγή για brunch ή για το γραφείο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 200 γρ. καπνιστό ζαμπόν για πιο πλούσια γεύση.

Prep Time 15 mins Cook Time 40 mins Rest Time 1 min Total Time 56 mins Δυσκολία: Intermediate Servings: 8 Best Season: Suitable throughout the year

Περιγραφή

Η τέλεια συνταγή για brunch ή για το γραφείο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 200 γρ. καπνιστό ζαμπόν για πιο πλούσια γεύση.

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Instructions

Video
Off On

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις. Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το θυμάρι. Βάζω στον κάδο της κουζινομηχανής τα αυγά και την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάω σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα.
  2. Μεταφέρω το μείγμα στο μπολ με τα στερεά υλικά και ανακατεύω με μια μαρίζ προσθέτοντας σταδιακά το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια. Αφού ενσωματωθεί το βούτυρο στο μείγμα, προσθέτω την μοτσαρέλα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  3. Βουτυρώνω καλά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ 20-22 εκ. Αδειάζω το μισό μείγμα στη φόρμα και ισιώνω με ένα κουτάλι. Σκορπίζω τις μισές σοταρισμένες πιπεριές και καλύπτω με το υπόλοιπο μείγμα. Σκορπίζω τις υπόλοιπες πιπεριές και ψήνω στο φούρνο για 40 λεπτά.
Keywords: πιπερόπιτα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Really good!