Πένες με μανιτάρια, πράσινη σάλτσα και παστουρμά
Υλικά
Εκτέλεση
-
Σε ένα μπλέντερ πολτοποιώ τα φύλλα μαϊντανού, τη σκελίδα σκόρδου, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε.
Βράζω τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό αλ ντέντε. -
Ταυτόχρονα, σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια. Μόλις μαραθούν, προσθέτω στο τηγάνι το πολτοποιημένο μίγμα μαϊντανού και αφήνω να πάρουν μια βράση. Ρίχνω στο τηγάνι μια κουτάλα από το νερό που βράζουν οι πένες.
-
Με μια λαβίδα μεταφέρω τις πένες από τη κατσαρόλα στο τηγάνι όταν θα έχουν βράσει και ανακινώ καλά το τηγάνι. Προσθέτω λίγο νερό ακόμη από τη κατσαρόλα έτσι ώστε οι πένες να μείνουν με σάλτσα. Ρίχνω μέσα το τυρί κρέμα και ανακατεύω καλά.
Σερβίρω με φλούδες παρμεζάνας και φιλετάκια παστουρμά.
User Reviews
Supreme