προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Total Time 15 mins Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Χτυπάω στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να φτιάξω αφράτη σαντιγί. Κόβω το χαλβά σε μικρά κομμάτια, τον ρίχνω το μπλέντερ και τον πολτοποιώ καλά, με τη διακοπτόμενη λειτουργία. Τον προσθέτω στη σαντιγί και ανακατεύω με μια μαρίζ, με μεγάλες κυκλικές κινήσεις, για να μην χάσει το μείγμα τον όγκο του, μέχρι να φτιάξω μια ομοιογενή και αφράτη μους.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ σπάω τους μπεζέδες σε μικρά κομμάτια (όχι τρίμμα).

  3. Μοιράζω τη μισή ποσότητα κομματιών μπεζέδων σε 6 φαρδιά και χαμηλά γυάλινα ποτήρια (π.χ. για ουίσκι). Μοιράζω στα ποτήρια τα φρούτα και τα καλύπτω με τη μισή ποσότητα από τη μους χαλβά. Από πάνω στρώνω τα υπόλοιπα κομματάκια από τους μπεζέδες. Ρίχνω από πάνω τους την υπόλοιπη μους χαλβά, περιχύνω με λίγο σιρόπι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: παβλοβες ατομικες σε ποτηρια

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Yummy