προορισμός…γεύση!

Πασχαλινά κουλούρια βουτύρου

4 from 1 vote
3 Add to Favorites
Prep Time 17 mins Cook Time 12 mins Rest Time 1 min Total Time 30 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 50 Best Season: Spring

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο και την άχνη και τα χτυπάω για 6-8 λεπτά μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτω τα αυγά και συνεχίζω το χτύπημα για 5 λεπτά ακόμη. Ρίχνω το μπράντι, το χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα και το μαχλέπι. Αναδεύω όλα τα υλικά και προσθέτω το μπέικιν πάουντερ.

  2. Ξεκινάω να ρίχνω το αλεύρι σε 3-4 δόσεις, ζυμώνοντας τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή ζύμη.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C αερόθερμο. Πλάθω κουλούρια των 40 γρ. και τα μεταφέρω σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. Αλείφω με χτυπημένο αυγό και ψήνω στο φούρνο για 15-18 λεπτά.

Keywords: πασχαλινά κουλούρια βουτύρου, πασχαλινές συνταγές

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    ❤️ ❤️ ❤️