προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 mins Cook Time 1 min Rest Time 5 hrs Total Time 5 hrs 21 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 8 Best Season: Summer

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια και το κρεμόριο και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια κρέμα σε υφή γιαουρτιού (όχι σαντιγί).

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω με το σύρμα το γιαούρτι, την ζάχαρη άχνη και το τυρί κρέμα. Προσθέτω σε 3 δόσεις την χτυπημένη κρέμα και ανακατεύω απαλά. Προσθέτω τα κεράσια και ανακατεύω για να σκορπίσουν στο μείγμα.

  3. Σε ένα παραλληλόγραμμο ταψί (που να χωράει στην κατάψυξη) βάζω στη βάση του αντικολλητικό χαρτί. Στρώνω τα μισά μπισκότα και αδειάζω την κρέμα. Ισιώνω πολύ καλά και καλύπτω με τα υπόλοιπα μπισκότα. Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στην κατάψυξη για 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

  4. Βγάζω από την κατάψυξη και κόβω τα σάντουιτς σε μερίδες. Τα διατηρώ στην κατάψυξη.

Keywords: παγωτό σάντουιτς, βανίλια, κεράσι, για παιδια, γλυκό ψυγείου,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *