Ομελέτα με φιδέ και φέτα
Υλικά
Εκτέλεση
-
Βάζω αρκετό νερό σε μια κατσαρόλα, προσθέτω αρκετό αλάτι και αφήνω το νερό να πάρει βράση. Αποσύρω από τη φωτιά, ρίχνω τον φιδέ, ανακατεύω και τον αφήνω για 3 λεπτά.
Σουρώνω τον φιδέ σε σουρωτήρι και τον μεταφέρω σε ένα μπολ. -
Σε ένα μπολάκι χτυπάω τα αυγά, την πάπρικα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο και ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω στο τηγάνι τη μισή ποσότητα του φιδέ και με ένα κουτάλι το πιέζω ώστε να είναι παντού ισόπαχο και ομοιογενές. -
Ρίχνω την μοτσαρέλα και τη φέτα απευθείας στο τηγάνι, προσθέτω τον μαϊντανό και τα σκεπάζω με τον υπόλοιπο φιδέ. Περιχύνω με το μείγμα τον αυγών και ψήνω για 3-5 λεπτά. Σκεπάζω με ένα πιάτο και με προσοχή αναποδογυρίζω την πίτα. Συνεχίζω το ψήσιμο και από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρω την ομελέτα ζεστή.