Ομελέτα φούρνου με αγκινάρες
Ingredients
Για την βινεγκρέτ
Εκτέλεση
-
Σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι, βάζω το βούτυρο και το ελαιόλαδο να ζεσταθούν καλά. Στρώνω τις αγκινάρες σε μονή στρώση και σοτάρω σε δυνατή φωτιά για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν, γυρίζοντάς τες τακτικά.
-
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, τη γραβιέρα, τον μάραθο, αλάτι και πιπέρι. Μεταφέρω το παραπάνω μείγμα σε ένα στρογγυλό σκεύος διαμέτρου 22-24 εκ. και στρώνω τις αγκινάρες κυκλικά. Ψήνω στον φούρνο για 20-25 λεπτά.
-
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύω όλα τα υλικά της βινεγκρέτ. Σερβίρω τη super salad Ευεξία ένα μεγάλο μπολ και σκορπίζω το μείγμα ξηρών καρπών & φρούτων από καρυδόψιχα, σταφίδα, κολοκυθόσπορο, κράνμπερι & γκότζι μπέρι που περιέχει η συσκευασία. Ραντίζω με τη βινεγκρέτ.
-
Βγάζω την ομελέτα από τον φούρνο και σερβίρω μαζί με τη σαλάτα.
User Reviews
Tastes great!