Ντοματοσαλάτα με ελιές, φέτα και δυόσμο
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Θρυμματίζω τη φέτα σε ένα μπολ, προσθέτω τον ψιλοκομμένο δυόσμο, ανακατεύω καλά και αφήνω κατά μέρος.
-
Σε μια μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος στρώνω τις φέτες ντομάτας, τις πασπαλίζω με αλάτι και σκορπίζω πάνω τους το αγγούρι. Από πάνω βάζω τα κομμένα ντοματίνια, τα αλατίζω και ρίχνω τις ελιές.
-
Σε ένα βαζάκι με βιδωτό καπάκι χτυπάω το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό, αλάτι και πιπέρι και περιχύνω τη σαλάτα. Τέλος, σκορπίζω το μείγμα φέτας-δυόσμου, ρίχνω φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως.
User Reviews
Wow, this amazing!