προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 mins Cook Time 6 mins Total Time 16 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Κόβω το κάθε ντοματάκι σε 3 φέτες και τα στρώνω σε μια ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος.

  2. Βάζω στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα φύλλα δυόσμου (εκτός από την κουταλιά που έχω κρατήσει) και τα πολτοποιώ.
    Ραντίζω με λίγο από το αρωματισμένο ελαιόλαδο τα ντοματίνια και πασπαλίζω με χοντρό αλάτι. Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στου γκριλ για 3-4 λεπτά.

  3. Βάζω το ανθότυρο σε ένα μπολ, πασπαλίζω με το μπούκοβο και ανακατεύω με ένα πηρούνι για να θρυμματιστεί το τυρί.
    Συναρμολογώ τα ντοματίνια βάζοντας ανάμεσα στις φέτες 1 κουτ. γλυκού ανθότυρο.

  4. Ρίχνω στο υπόλοιπο αρωματισμένο ελαιόλαδο τον ψιλοκομμένο δυόσμο που έχω κρατήσει, ανακατεύω, ραντίζω τα ντοματίνια και σερβίρω.

Keywords: ντοματινια ψητα με ανθοτυρο

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Supreme