Marquise σοκολάτα μπανάνα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σπάω τη σοκολάτα σε κομμάτια, την βάζω σε ένα μπολ και την λιώνω σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Προσθέτω την σκόνη πρωτεΐνης και ανακατεύω καλά.
-
Σε ένα ψηλό μπολ βάζω τις μπανάνες και τις πολτοποιώ με το ραβδομπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτω το μείγμα σοκολάτα-πρωτεΐνη και ανακατεύω πολύ καλά.
-
Στρώνω με μεμβράνη ένα ταψάκι 20 εκ. και αδειάζω εκεί το μείγμα. Σκεπάζω και βάζω στο ψυγείο για 4 ώρες μέχρι να σφίξει καλά.
-
Βγάζω από το ψυγείο, ξεφορμάρω το γλύκισμα και πασπαλίζω με λίγο κακάο. Στολίζω με κόκκινα φρούτα και σερβίρω.