προορισμός…γεύση!

Μαρμελάδα κουμκουάτ με αστεροειδή γλυκάνισο

Μαρμελάδα κουμκουάτ με αστεροειδή γλυκάνισο

0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 1 hr Rest Time 3 hrs Total Time 4 hrs 20 mins Δυσκολία: Beginner

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Πλένω καλά τα κουμκουάτ, τα κόβω πρώτα στη μέση και αφαιρώ τους σπόρους. Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρώ τη μεμβράνη που υπάρχει στο εσωτερικό τους και τα ψιλοκόβω.

  2. Βάζω τα φρούτα σε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτω όλα τα άλλα υλικά, σκεπάζω και αφήνω την κατσαρόλα στην άκρη για 3 ώρες.

  3. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και αφήνω τα υλικά να σιγοβράσουν ανακατεύοντας τακτικά. Βράζω για 20 λεπτά και αφαιρώ τον αστεροειδή γλυκάνισο. Συνεχίζω το βράσιμο για ακόμη 40-50 λεπτά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.

  4. Αποσύρω από την φωτιά και μοιράζω την μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα. Τα αναποδογυρίζω και τα αφήνω να κρυώσουν.

Keywords: κουμκουάτ, μαρμελάδα, αστεροειδής γλυκάνισος, λεμόνι,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *