προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Rest Time 2 hrs Total Time 2 hrs 15 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 30

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού. Μεταφέρω το μείγμα σε κατσαρόλα και μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά για 10-12 λεπτά μέχρι να δέσει το μείγμα.

  2. Μεταφέρω το μείγμα σε φορμάκια σιλικόνης για σοκολατάκια, σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω τα λουκουμάκια στο ψυγείο να σφίξουν για 2 ώρες.

  3. Αναποδογυρίζω τα λουκουμάκια σε ξύλο κοπής και τα πανάρω σε μπόλικο ινδοκάρυδο.

Note

Η συνταγή είναι από το έντυπο συνταγών με τίτλο:
Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2023
Μια παραγωγή του Επιμελητηρίου Λακωνίας και του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ

Keywords: λουκούμι, πορτοκάλι, ινδοκάρυδο, καρύδα, χυμός πορτοκαλιού, εύκολο,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *