Λαζάνια με μανιτάρια και τσίλι
Υλικά
Εκτέλεση
-
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνω το λαζάνι και το βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάω ½ φλιτζάνι από το νερό και στραγγίζω τα ζυμαρικά.
-
Σε ένα μεγάλο γουόκ βάζω το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψουν. Ρίχνω όλα τα μανιτάρια και σοτάρω για 10-12 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να εξατιστούν τα υγρά τους και να ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτω το σκόρδο και το τσίλι και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ανακινώντας το γουόκ.
-
Ρίχνω την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το νερό που έβρασα τα ζυμαρικά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακινώ για 3-4 λεπτά στη φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί κρέμα και να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη σάλτσα. Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω τον άνηθο και τη φέτα.
-
Αδειάζω τα λαζάνια σε μια πιατέλα και περιχύνω με τη σάλτσα. Σερβίρω αμέσως.
User Reviews
Tastes great!