Λαζανάκι Στρογγανόφ
Υλικά
Εκτέλεση
-
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνω τα ζυμαρικά και τα βράζω σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνω και τα διατηρώ ζεστά.
-
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Ρίχνω το κρέας και το σοτάρω για 3-4 λεπτά (ανάλογα με το πάχος των κομματιών) μέχρι να ροδίσουν καλά. Τα βγάζω με μια τσιμπίδα και ρίχνω στο τηγάνι το βούτυρο. Ρίχνω τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρω για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
-
Πασπαλίζω με το αλεύρι και ανακατεύω για 1 λεπτό. Ρίχνω τον ζωμό, την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα. Ανακατεύω και αφήνω να μαγειρευτούν για 2-3 λεπτά.
-
Επαναφέρω το κρέας στο τηγάνι, αλατοπιπερώνω και αφήνω να βράσουν όλα μαζί για 3 λεπτά. Ρίχνω τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακινώ το τηγάνι. Πασπαλίζω με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρω αμέσως.