προορισμός…γεύση!

Κριτσίνια ντομάτας με φέτα και παπαρουνόσπορο

Κριτσίνια ντομάτας με φέτα και παπαρουνόσπορο

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Cook Time 20 mins Total Time 40 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 70 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ το σπορέλαιο, το κρασί, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη σόδα. Χτυπάω με το σύρμα για 2-3 λεπτά και προσθέτω τον πελτέ, το βούτυρο, τη φέτα, τη ρίγανη και το πιπέρι και συνεχίζω να δουλεύω τα υλικά για 2-3 λεπτά ακόμη. Αλλάζω το εξάρτημα του μίξερ και βάζω τον γάντζο.

  2. Ρίχνω στον κάδο τον πελτέ και μόλις ενωθεί στα υπόλοιπα υλικά αρχίζω να ρίχνω το αλεύρι. Αφού έχω ρίξει περίπου το μισό, προσθέτω το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζω να ρίχνω το αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή, μαλακή ζύμη. Σταματάω το μίξερ και αφήνω τη ζύμη για 10 λεπτά να ξεκουραστεί.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις. Βάζω αρκετό παπαρουνόσπορο σε ένα πιάτο και το αφήνω στο πλάι. Στρώνω 2 λαμαρίνες του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί.

  4. Πλάθω λεπτά κριτσίνια, 25-30 γρ. το καθένα, τα «πανάρω» με παπαρουνόσπορο και τα μεταφέρω στη λαμαρίνα. Ψήνω τα κριτσίνια για 20 λεπτά. Τα αφήνω να κρυώσουν σε σχάρα.

Keywords: κριτσινια ντοματας φετα παπαρουνοσπορο

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Mouth-watering