Κρέμα σοκολάτας liégeois
Υλικά
Για τη σαντιγί
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Βάζω σε ένα κατσαρολάκι το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Προσθέτω τη βανίλια και μόλις αρχίσουν να ζεσταίνονται τα υλικά, προσθέτω τη σοκολάτα. Ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να λιώσει καλά. Βάζω το κορν φλάουρ σε ένα μπολάκι και προσθέτω λίγο από το σοκολατένιο μείγμα και ανακατεύω για να διαλυθεί. Ρίχνω το διάλυμα στην κατσαρόλα και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα.
-
Μοιράζω την κρέμα στα βαζάκια, σκεπάζω με μεμβράνη (να εφάπτετε στην κρέμα) και τα βάζω στο ψυγείο για 45 λεπτά.