Κρέμα με αβοκάντο και πατάτα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Καθαρίζω καλά την πατάτα και το καρότο. Τα κόβω σε μέτρια κομμάτια και τα βάζω σε μια κατσαρόλα με νερό χωρίς αλάτι. Τα βράζω για 30-35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν εντελώς. Τα μεταφέρω σε σουρωτήρι να στραγγίσουν και τα αφήνω να γίνουν χλιαρά.
-
Κόβω τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρώ το κουκούτσι. Με ένα κουτάλι βγάζω την ψίχα τους και τη μεταφέρω σε ένα ψηλό μπολ. Προσθέτω την πατάτα, το καρότο και το γιαούρτι και πολτοποιώ με το ραβδομπλέντερ (εναλλακτικά τα πολτοποιώ στο μούλτι).
-
Μεταφέρω την κρέμα σε ένα γυάλινο μπολ και την διατηρώ στο ψυγείο για 1-2 ημέρες το πολύ.