Κουνέλι με μουστάρδα και λιαστές ντομάτες
Υλικά
Εκτέλεση
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνω τις μερίδες του κουνελιού και τις πασπαλίζω με το αλεύρι.
-
Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κουνέλι καλά σε όλες τις μεριές μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω το κρεμμύδι και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμα. Ρίχνω το σκόρδο και το γυρίζω 2-3 φορές στο λάδι της κατσαρόλας. Σβήνω με το κρασί, αλατοπιπερώνω και προσθέτω 2 φλιτζάνια νερό. Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω το φαγητό να μαγειρευτεί για 30 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτω τις λιαστές ντομάτες και αφήνω το φαγητό να σιγοβράσει για άλλα 5 λεπτά. -
Με μια κουτάλα παίρνω λίγο από το ζωμό της κατσαρόλα και τον βάζω σε ένα μπολ. Προσθέτω την μουστάρδα και τον άνηθο και ανακατεύω καλά. Ρίχνω το μίγμα στην κατσαρόλα και ανακινώ να πάει η σάλτσα παντού. Πασπαλίζω με την πάπρικα και αποσύρω το φαγητό από τη φωτιά.
Σερβίρω με φαρφάλες.
User Reviews
Exciting!