Κολοκυθοταρτάκια στο πι και φι
Υλικά
Για τα ταρτάκια
Για τη γέμιση
Εκτέλεση
Για τη γέμιση
-
Σε ένα μπολ ανακατεύω καλά τα κολοκυθάκια, τη μοτσαρέλα, το τυρί κρέμα, τα αυγά, το γάλα εβαπορέ, το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και λίγη πάπρικα. Αφήνω κατά μέρος.
Για τα ταρτάκια
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Απλώνω τα φύλλα κρούστας το ένα ακριβώς επάνω στο άλλο, σε μια επίπεδη επιφάνεια, λαδώνοντάς τα ελαφρώς ένα-ένα. Με ένα στρογγυλό κουπ-πατ με διάμετρο 10 εκ. κόβω 6 δίσκους φύλλων (κάθε δίσκος δηλαδή αποτελείται από 4 φύλλα. Αν δεν έχετε κουπ πατ, κόβετε τους δίσκους με ένα κοφτερό μαχαιράκι δίχως δόντια, έχοντας σαν οδηγό ένα πιατάκι του καφέ. -
Εφαρμόζω προσεκτικά τους δίσκους σε 6 ατομικά φορμάκια για ταρτάκια (ή στις θήκες ενός δίσκου για μάφινς). Τα γεμίζω με το μείγμα της γέμισης και τα ψήνω για 20 λεπτά, μέχρι η γέμιση να σφίξει. Τα σερβίρω ζεστά ή χλιαρά.
User Reviews
❤️ ❤️ ❤️