Κατσικίσιο ρολό με θυμαρίσιο πέστο και γραβιέρα
Υλικά
Για το πέστο θυμαριού
Εκτέλεση
Video
Ανενεργό
Ενεργό
Για το πέστο
-
Βάζω στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα πολτοποιώ μέχρι να φτιάξω μια πάστα όσο γίνεται πιο λεία. Την αφήνω στην άκρη.
Για το ρολό
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200ºC. Ανοίγω το κρέας σε μια επίπεδη επιφάνεια και το πασπαλίζω και στις δύο πλευρές με το μίγμα BBQ mix. Aπλώνω στην επιφάνειά του το πέστο και τυλίγω το κρέας σε σφικτό ρολό. Το δένω πυκνά με σπάγκο μαγειρικής.
-
Μεταφέρω το ρολό στη γάστρα και το αλείφω με τη μουστάρδα. Κλείνω τη γάστρα με το καπάκι της και τη μεταφέρω στο φούρνο. Ψήνω για 1½ ώρα.
Βγάζω το καπάκι και συνεχίζω το ψήσιμο για 10 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
User Reviews
Flavorful
Flavorful