Καρπουζοχυμός με σιρόπι γρεναδίνης
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Ανενεργό
Ενεργό
-
Βάζω στο μπλέντερ το καρπούζι, το χυμό πορτοκαλιού και τη μισή ποσότητα μήλου (ή ροδάκινου) και πολτοποιώ καλά, μέχρι να φτιάξω ένα τελείως λείο υγρό μείγμα. Αν θέλω, το σουρώνω από ψιλό μεταλλικό σουρωτήρι.
-
Το μοιράζω στα ποτήρια, προσθέτω το σιρόπι γρεναδίνης και ανακατεύω πολύ καλά με ένα κουτάλι. Μοιράζω στα ποτήρια τα υπόλοιπα κομματάκια μήλου (ή ροδάκινου) και τα φυλλαράκια δυόσμου, ανακατεύω με ένα κουτάλι και σερβίρω αμέσως.
User Reviews
Tastes great!
Tastes great!