προορισμός…γεύση!

Καρπούζι με φέτα, κάππαρη και ντομάτα

0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Total Time 10 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Κόβω το καρπούζι σε φέτες πάχους 2- 2 ½ εκ. και με ένα τετράγωνο τσέρκι 5x5 εκ. κόβω την κάθε φέτα σε κύβους. Κόβω την φέτα σε κύβους μικρότερους από αυτούς του καρπουζιού.

  2. Σε μια μεγάλη πιατέλα βάζω τους κύβους καρπουζιού και τοποθετώ από πάνω έναν κύβο φέτας. Μοιράζω τον δυόσμο, τα ντοματίνια, την κάππαρη και τις ελιές. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ραντίζω με το ελαιόλαδο και το πετιμέζι.

    Σερβίρω αμέσως με μικρά παξιμαδάκια.

Keywords: κάππαρη,και,ντομάτα
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Απίθανη και δροσερή, καλοκαιρινός συνδυασμός καρπουζιού και φέτας