προορισμός…γεύση!

γλυκοπατατοσαλατα με ροδι και ελιες και κρεμα μαγιονεζα-μουσταρδα

Γλυκοπατατοσαλάτα με ρόδι και ελιές και κρέμα μαγιονέζα-μουστάρδα

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 20 mins Total Time 30 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Για την κρέμα

Εκτέλεση

Video
Off On

Για την πατατοσαλάτα

  1. Βάζω τους κύβους από τις γλυκοπατάτες σε κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό και τους βράζω για 8-10 λεπτά. Τους σουρώνω και προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C.

  2. Ρίχνω τους κύβους σε ένα ταψάκι, ραντίζω με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνω και σκορπίζω τη ρίγανη και το θυμάρι. Ψήνω για 20 λεπτά.

  3. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύω τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, την πάπρικα και αρκετό πιπέρι. Ρίχνω τις πατάτες και προσθέτω το σέλερι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και τη φέτα. Ανακατεύω καλά.
    Σερβίρω σκορπίζοντας τις ελιές και τους σπόρους ροδιού.

Keywords: γλυκοπατατοστα ροδι ελιες κρεμα μαγιονεζα-μουσταρδα

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. williambuttensha

    Yummy