προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Cook Time 180 mins Total Time 3 hrs 15 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια λεκάνη βάζω όλα τα κομμάτια κρέατος, το κρεμμύδι, τα σκόρδα, τους κύβους τυριού, το δεντρολίβανο, τις ροδέλες πιπεριάς, την πάπρικα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά με τα χέρια μου.

  2. Κόβω ένα μεγάλο τετράγωνο κομμάτι λαδόκολλας και στο κέντρο τους αδειάζω το μείγμα. Μαζεύω τις άκρες της προς τα πάνω και τις δένω με ένα σπάγκο, σφικτά, σαν πουγκί. Βάζω το πουγκί σε άλλο ένα κομμάτι λαδόκολλας και το δένω με τον ίδιο τρόπο. Ετσι, με τη διπλή λαδόκολλα, δεν υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει το χαρτί και να χυθεί το περιεχόμενο.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Βάζω το πακέτο με το φαγητό στο κέντρο ενός μεγάλου ταψιού και το ψήνω για 2½ ώρες, μέχρι να ψηθούν καλά τα κρεατικά. Ανοίγω προσεκτικά τις λαδόκολλες για να μην χαθούν οι πεντανόστιμοι ζωμοί που περιέχουν και σερβίρω.

Keywords: γκιούλμπασι, αρνί, χοιρινό, μοσχάρι, κεφαλογραβιέρα, πιπεριές, πασχαλινό, γιορτινό,

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    ❤️ ❤️ ❤️