προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 mins Cook Time 2 hrs Total Time 2 hrs 15 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια λεκάνη βάζω όλα τα κομμάτια κρέατος, τα κρεμμυδάκια, τα σκόρδα, τη φέτα, τις πατατούλες, την πάπρικα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά με τα χέρια μου.

  2. Κόβω 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζω το μείγμα στο κέντρο του κάθε φύλλου. Σκορπίζω τα φύλλα φασκόμηλου και μαζεύω τις άκρες από την κάθε λαδόκολλα κλείνοντας σε πουγκί. Δένω το κάθε πουγκί με σπάγκο και τα τοποθετώ σε μια λαμαρίνα.

  3. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο και ψήνω για 1½ ώρα. Βγάζω τη λαμαρίνα από το φούρνο, ανοίγω τα πακέτα από την επάνω μεριά και επαναφέρω στο φούρνο για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Keywords: γκιούλμπασι, αρνί, χοιρινό, μοσχάρι, φέτα, φασκόμηλο, γιορτινό,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *