Γκιούλμπασι με 3 κρεατικά
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια λεκάνη βάζω όλα τα κομμάτια κρέατος, τα κρεμμυδάκια, τα σκόρδα, τη φέτα, τις πατατούλες, την πάπρικα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά με τα χέρια μου.
-
Κόβω 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζω το μείγμα στο κέντρο του κάθε φύλλου. Σκορπίζω τα φύλλα φασκόμηλου και μαζεύω τις άκρες από την κάθε λαδόκολλα κλείνοντας σε πουγκί. Δένω το κάθε πουγκί με σπάγκο και τα τοποθετώ σε μια λαμαρίνα.
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο και ψήνω για 1½ ώρα. Βγάζω τη λαμαρίνα από το φούρνο, ανοίγω τα πακέτα από την επάνω μεριά και επαναφέρω στο φούρνο για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.